A lovit mortal, apoi a dat bir cu fugiții! A fost prins de poliție la o sută de kilometri de la locul faptei

 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit decedat, azi-dimineață, pe marginea drumului de intrare în Caransebeș dinspre Reșița. Fusese lovit de un șofer care a fugit de la locul faptei. Acesta avea să fie însă depistat patru ore mai târziu, de polițiștii din județul Hunedoara.

 

Astăzi dimineață, la ora 5.44, printr-un apel la 112, a fost anunțat un accident rutier soldat cu decesul unui pieton. Victima: un bărbat de 70 de ani, din județul Olt, care fusese lovit de un autovehicul pe DN 58, la intrarea în municipiul Caransebeș dinspre Păltiniș. Șoferul implicat în accident și-a continuat însă drumul, dispărând de la locul faptei.

 

„Polițiștii au declanșat multiple activități pentru identificarea autorului, activități desfășurate atât în județul nostru, cât și în județele limitrofe – informează Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin. După aproximativ 4 ore de la producerea accidentului, autorul a fost identificat de polițiștii din Deva. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Bosnia Herțegovina, care conducea o autoutilitară înmatriculată în străinătate”.

 

În acest caz, polițiștii desfășoară activități de cercetare în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite