Accident cu un tir și o mașină de poliție aflată în misiune

 

Pe „șoseaua morții” din Caraș-Severin s-a produs în această dimineață un accident în care au fost implicate o mașină de poliție și un tir. Din fericire, nu sunt victime.

 

„În această dimineață, în jurul orei 09.00, pe DN 6, între Teregova și Armeniș s-a produs un accident rutier fără victime, în care a fost implicată o autospecială aparținând Poliției Municipiului Caransebeș, condusă de un agent de poliție din cadrul aceleiași structuri, care se deplasa având semnalele acustice și luminoase în funcțiune pentru a interveni la un alt accident rutier cu victime, înregistrat pe DN 6, la km 422. În urma impactului, nicio persoană nu a suferit vătămări corporale, fiind înregistrate avarii la cele două autovehicule implicate.”, informează Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin.

 

Din verificările efectuate la fața locului de polițiști, s-a stabilit că în timp ce conducea un ansamblu de vehicule din direcția Orșova către Caransebeș, un cetățean bulgar în vârstă de 34 de ani nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție aflată în misiune, intrând în coliziune lateral stânga față cu aceasta.

 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice, mai precizează reprezentanții IPJ.

 

Sursă foto: DRDP Timișoara

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite