Acțiuni fulger ale polițiștilor reșițeni! Sancțiuni de peste 20 000 lei

Peste 30 de polițiști de la Poliția Municipiului Reșița, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite, în mai multe zone din municipiul Reșița, pentru creșterea gradului de siguranță publică, prevenirea și descurajarea oricăror fapte de natură contravențională și penală, precum și pentru verificarea respectării normelor rutiere de către participanții la trafic.

 

Timp de 4 ore, vineri seara, polițiștii au legitimat 154 de persoane și au oprit pentru control 130 de autovehicule, dintre care 28 înmatriculate în alte state. De asemenea, 78 conducători auto au fost testați cu privire la consumul de băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive.

 

În urma verificărilor au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei, fiind reținute în vederea suspendării 2 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare”, transmit oficialii IPJ CS.

 

De asemenea, în ultimele două zile, polițiștii rutieri cărășeni au intensificat acțiunile pentru verificarea respectării de către șoferi a regimului legal de viteză și a regulilor privind depășirea.

 

Acțiunile polițiștilor cărășeni vor continua și în perioada următoare.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite