Adjunct nou la Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin

 

La ISJ Caraș-Severin, posturile de inspector școlar general adjunct au rămas neocupate de la 1 septembrie, după ce mandatele profesorilor Ileana Loredana Conciatu și Robert Nosal nu au mai fost prelungite.

 

Noul inspector școlar general adjunct este profesorul Petru Belciu, care a deținut, până la numirea în echipa de conducere a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Caraș-Severin, funcția de director al Școlii Gimnaziale Petroșnița. Profesorul Petru Belciu a fost numit pe post începând cu data de 19 decembrie, mandatul său fiind valabil până la data de 31 august 2023 sau până la organizarea unui concurs, informează purtătorul de cuvânt al ISJ Caraș-Severin, Ioan Chiosa.

 

„Domnia sa are o vechime de 30 de ani în învățământ, cu experiență managerială în diferite funcții, inclusiv de director cu concurs al Școlii Gimnaziale Petroșnița. În ultimii șase ani a organizat faza națională a olimpiadei de religie la Petroșnița, cu peste 200 de participanți, iar în anul 2022 a implementat proiecte pentru elevii din zonă, accesând fonduri de peste 200.000 de euro, destinate reducerii abandonului școlar, îmbunătățirii rezultatelor la examenele naționale, inclusiv programul Masa caldă pentru 180 de copii ai comunității. Este un cadru didactic apreciat în învățământul preuniversitar din Caraș-Severin”, transmite purtătorul de cuvânt al ISJ Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available