Adolescent tâlhărit în plină stradă, la Reșița. Făptașul a fost prins de polițiști

 

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Reșița a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că în după-amiaza zilei de duminică, 25 septembrie, ar fi tâlhărit un adolescent de 17 ani, într-o stație de autobuz din cartierul Govândari.

 

Potrivit polițiștilor, în timp ce se afla în stația de autobuz din zona Aleea Nuferilor, din Reșița, tânărul de 21 de ani i-ar fi smuls telefonul mobil din mână unui adolescent de 17 ani, l-a amenințat pe acesta cu acte de violență pentru a-i spune parola de deblocare a telefonului și, apoi, a dispărut într-o direcție necunoscută. Tâlhăria a avut loc duminică, 25 septembrie, la ora 17.40, iar în cursul zilei de luni, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe autor și au recuperat telefonul, în valoare de aproximativ 3.100 de lei.

 

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, iar în cursul zilei de astăzi, 27 de ani, tânărul de 21 de ani va fi prezentat procurorului de caz pentru dispunerea de măsuri legale”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite