UPDATE. Adversari din Superligă pentru CSM Reșița

 

În perioada pauzei competiționale din primele ligi de fotbal, motivată de meciurile echipelor naționale de seniori și de tineret, CSM Reșița va disputa două partide amicale cu echipe din primul eșalon.

 

Rosso-nerii vor juca vineri, 8 septembrie, la Craiova, cu FCU 1948, și duminică, 10 septembrie, la Alba Iulia, cu Universitatea Cluj.

 

„Echipa noastră profită de pauza competițională pentru a susține două meciuri amicale în compania unor formații de Superligă! Vineri, de la ora 16,30, vom întâlni la Craiova formația FCU 1948. Duminică vom întâlni echipa Universitatea Cluj pe stadionul din Alba Iulia. Partida va începe la ora 11,30.”, a anunțat astăzi clubul din Valea Domanului.

 

De la cele două meciuri va lipsi fundașul Sergiu Rimovecz, care a fost convocat din nou la selecționata Under 20 a României. Naționala condusă de antrenorul Costin Curelea va disputa două partide de pregătire: cu Cehia (7 septembrie – Târgoviște) și Portugalia (12 septembrie – Santarem). Ambele jocuri fac parte din turneul U20 Elite League, competiție la care naționala României participă pentru al treilea sezon consecutiv.

 

Liga secundă se va relua sâmbătă, 16 septembrie, cu etapa a VI-a, CSM Reșița urmând să joace în deplasare cu Corvinul Hunedoara. Gazdele sunt neînvinse în campionat (trei victorii și două egaluri) și ocupă locul 2 în clasament, cu 11 puncte, iar rosso-nerii sunt pe poziția a 14-a, cu 5 puncte. Reșițenii vor evolua în fața propriilor suporteri în 23 septembrie, când vor întâlni pe Concordia Chiajna, formație aflată acum pe locul 7, cu 7 puncte.

 

Explicație foto: Unsprezecele de start la ultimul meci de campionat. Sursă foto: CSM Reșița

 

UPDATE – 8 septembrie, ora 19.40

 

În primul dintre cele două partide amicale disputate de rosso-neri, FCU Craiova 1948 a învins categoric pe CSM Reșița: 4-1 (4-1). Au marcat Blănuță (min. 11 și 16), Jibril (14), Negru (36), respectiv Drăghiceanu (44).

 

UPDATE – 11 septembrie

 

CSM Reșița a învins ieri, la Alba Iulia, pe Universitatea Cluj cu 2-1 (2-1). Ardelenii au deschis scorul prin Filip Ilie (min. 3), iar rosso-nerii au întors rezultatul până la pauză: autogol Pițian (min. 11), la o minge respinsă de portarul clujenilor în coechipierul din apărare după un duel unu la unu cu Andrei Marian Lascu, și același Lascu (min. 43), rămas din nou singur cu portarul. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a folosit doar patru dintre jucătorii care au evoluat în ultima partidă de campionat (2-2 la Hermannstadt).

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available