Alianța Dreapta Unită, liste depuse „cu încrederea milioanelor de români care îşi doresc o schimbare a unei puteri abuzive, corupte şi incompetente”

 

Liderii Alianţei Dreapta Unită – Cătălin Drulă, Eugen Tomac și Ludovic Orban – au depus, astăzi, la Biroul Electoral Central (BEC) peste 530.000 de semnături de susţinere pentru a candida la alegerile europarlamentare. 

 

„Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care au semnat pentru alianţa Dreapta Unită. Sunt semnături culese pe bune pe străzi, în parcuri, în oraşe, în localităţi, de la oameni reali cu care am discutat, colegii mei au discutat. Parlamentari, activişti, membri simpli au tras în aceste săptămâni foarte tare în toată ţara şi lor le mulţumesc pentru acest efort. Sunt peste 500.000 de semnături strânse pe bune, în realitate, de la români, nu făcute prin birouri”, a afirmat președintele USR Cătălin Drulă, astăzi, la sediul BEC, potrivit unui comunicat de presă al alianței.

 

Alături de listele cu cele peste 530.000 de semnături, liderii USR, PMP și Forța Dreptei au depus și lista completă a candidaților Dreptei Unite la alegerile europarlamentare. „Avem pe listă ingineri, economiști, avocați, medici, antreprenori, activiști civici, oameni care au luptat pentru o Românie Modernă și vor face asta și din Parlamentul European”, au ținut să precizeze reprezentanții alianței. Pe primele locuri din lista candidaților Dreptei Unite se află Dan Barna, Vlad Voiculescu, Eugen Tomac, Vlad Botoș, Cristina Prună, Violeta Alexandru, Radu Mihai Mihail, Corina Atanasiu, Adriana Cristian, Ionuț Simionca.

 

Cătălin Drulă a subliniat că Alianţa Dreapta Unită – USR, PMP şi Forţa Dreptei – candidează la alegerile din 9 iunie „cu încrederea milioanelor de români care sunt în spatele nostru, care îşi doresc o schimbare a unei puteri abuzive, corupte şi incompetente. Iohannis, alături de cei doi ciraci ai săi, Ciucă şi Ciolacu, cu şcoala făcută la fără frecvenţă, a dus economia României în groapă, îşi bat joc de Armata României subfinanţând-o, nu sunt în stare să-i apere pe români, fie că e vorba de drone aeriene care se prăbuşesc şi explodează pe teritoriul ţării sau de cele maritime trase cu explozibil la bord, în port, din cauza incompetenţei celor care astăzi sunt în Guvernul României. Aruncă cu bani pentru a-şi cumpăra bunăvoinţă. Nu vor reuşi să scape de votul românilor”.

 

Membrii USR, PMP şi Forţa Dreptei vor rămâne în stradă pentru a strânge semnături şi pentru candidaturile la alegerile locale, termenul limită de depunere fiind 30 aprilie 2024.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available