Alianța Dreapta Unită și-a desemnat candidatul pentru Primăria Caransebeș

 

USR, Forța Dreptei și PMP vor participa pe liste comune ale Alianței Dreapta Unită la alegerile locale din Caransebeș și îl vor avea candidat pentru funcția de primar al municipiului pe Arin Ispas.

 

Decizia privind desemnarea candidatului Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Caransebeș a fost luată ieri, 5 martie, în urma discuțiilor și negocierilor purtate de reprezentanții celor trei partide – Uniunea Salvați România, Forța Dreptei și Partidul Mișcarea Populară –, ce au avut loc la sediul USR Caransebeș.

 

„Alianța Dreapta Unită este încântată să anunțe că Arin Ispas este candidatul său oficial pentru funcția de primar al municipiului Caransebeș. Arin Ispas, o figură bine-cunoscută în comunitatea noastră, este un lider dedicat și experimentat, cu o viziune progresistă și soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă orașul nostru. Cu o carieră solidă în sectorul privat și cu o implicare activă în viața civică a Caransebeșului, Arin Ispas este pregătit să conducă orașul nostru către un viitor mai bun.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Alianța Dreapta Unită Caransebeș.

 

Precizând că este „o onoare și o responsabilitate enormă să fiu desemnat candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Caransebeșului”, Arin Ispas a declarat: „Împreună, vom lucra pentru a aduce schimbările de care orașul nostru are atât de multă nevoie. Vom investi în infrastructură, în educație și în serviciile sociale, pentru a asigura un mediu prosper și sigur pentru toți locuitorii noștri.”

 

Arin Ispas este născut în Caransebeș. Are 54 de ani, este căsătorit și are un copil. Constructor în specializările civile, industriale și agricole, are propriul birou de proiectare, în cadrul căruia activează din 1997. Este membru al partidului Forța Dreptei din iunie 2023, după ce a demisionat din funcția de președinte al PNL Caransebeș. „Am ales să fac politica liberală, și nu politica PSD!”, spunea la acea vreme Arin Ispas.

 

„Alianța Dreapta Unită își asumă angajamentul de a colabora cu comunitatea, de a asculta nevoile cetățenilor și de a acționa în interesul lor comun. Echipa noastră este determinată să aducă transparență, eficiență și integritate în administrația locală, pentru a transforma Caransebeșul într-un loc mai bun pentru toți.”, subliniază reprezentanții Alianței Dreapta Unită Caransebeș.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available