Am COVID! Nu doresc nimănui…

 

Pentru cei care vor să înțeleagă! Am COVID! Sunt vaccinat și poate că din această cauză am avut șansa să nu fie o formă foarte agresivă. Dar…

 

Nu doresc nimănui nici măcar forma ușoară pe care o am eu. Febră, doar vreo două zile, apoi tuse care pune stăpânire pe tine de zici că nu se mai termină! Ai impresia că-ți rupe din plămâni și începe să-i elimine. Apoi… permanente probleme de echilibru. Când mă ridic de pe fotoliu sau din pat, prima grijă este să nu cad în următorii doi pași! Gâtul este praf! Și nu mai vorbesc despre alte simptome!

După ce simt pe propria-mi piele, nu cred că voi mai putea lua la preț de matineu acest virus! Cei care nu l-au avut, să fie fericiți… dar nu superficiali! Cei care îl au în formă mai „puțin agresivă” să-I mulțumească lui Dumnezeu, iar pentru cei care îl au în forme foarte agresive… ar trebui să ne rugăm cu toții!

În schimb, pentru oamenii politici care și-au făcut platformă electorală din a contesta covidul și măsurile de protecție… ar trebui să fie lege!

Eu aștept să pot face al treilea vaccin!

 

A devenit o modă să se amintească despre liberul arbitru când este vorba despre vaccinare. Cred însă că trebuie să încetăm a ne prevala de acest drept atunci când ne confruntăm cu o boală contagioasă atât de agresivă. Dreptul nostru de a nu ne vaccina se oprește la limita în care încalcă dreptul altora de a fi sănătoși! Iar faptul că avem cea mai mare rată de incidență din Europa nu poate fi desprins de faptul că avem cea mai mică rată de vaccinare, tot din Europa. Restul discuțiilor sunt doar speculații politicianiste care ne costă deja prea mult, ne costă chiar sănătatea acestei națiuni!

Am scris cu speranța că vor fi oameni, dintre cei nehotărâți, pe care această informație îi va ajuta.

 

În ce mă privește… mă voi face bine! Să fiți sănătoși!

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite