Amenzi pentru vitezomani. Aproape 80 de sancțiuni au aplicat polițiștii în numai trei ore, pe tronsoanele rutiere Reșița-Bocșa și Reșița-Caransebeș

 

Cele mai intens circulate artere rutiere din apropierea Reșiței – DN 58, tronsonul Reșița-Caransebeș, și DN 58B, tronsonul Bocșa-Reșița – au fost monitorizate, în cursul zilei de astăzi, de mai multe echipaje de polițiști, pentru prevenirea producerii de accidente rutiere pe fondul depășirii vitezei legale și pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

 

Acțiunea, la care au participat polițiști de la Serviciul Rutier, de la Poliția Municipiului Reșița și de la Poliția Orașului Bocșa, s-a desfășurat în intervalul orar 10.00-13.00. În cele trei ore, oamenii legii au aplicat 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.200 de lei. Cele mai multe amenzi – 68 –  au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar un conducător auto a rămas fără permis după ce a efectuat o depășire interzisă. De asemenea, polițiștii au retras trei certificate de înmatriculare.

 

„Viteza, sub toate formele sale, constituie principala cauză de producere a evenimentelor rutiere cu urmări grave. Polițiștii cărășeni desfășoară în mod permanent astfel de acțiuni preventiv reactive și vă recomandă să adaptați permanent viteza la condițiile de drum și de trafic, să măriți atenția pe toată durata deplasării și să respectați regulile de circulație, pentru a ajunge în siguranță la destinație”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

 

Sursă foto: IPJ Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite