AMR 1 zi – Festivalul de Artă Urbană Reșița: concerte, graffiti și competiții de breaking și BMX cu premii în bani!

 

Se anunță un sfârșit de săptămână plin de adrenalină și culoare la Reșița. A mai rămas o singură zi până la startul primei ediții a FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița –, un eveniment ce se adresează tinerilor nonconformiști dornici de experiențe unice.

 

Startul Festivalului de Artă Urbană Reșița va fi dat sâmbătă, 25 septembrie, în Skatepark-ul din Centrul Civic, unde va avea loc Concursul BMX, la care organizatorii – Primăria Reșița – pun la bătaie patru premii în bani, în valoare de 300, 500, 700, respectiv 1.500 de lei.

 

Distracția se va muta, apoi, în parcul Intim. Aici vor avea loc, sâmbătă și duminică, concerte, demonstrații BMX,  Open Art – liber la graffiti și un concurs de dans. Pentru cei mai talentați B-Boy, organizatorii au pregătit trei premii în bani: 300, 700, respectiv 2.000 de lei.

 

Înscrierea la cele două competiții se poate face online, prin completarea formularului care poate fi descărcat de la adresa https://forms.gle/F7ttR8Qt5JVNZfwg7, sau la fața locului, în ziua evenimentului.

 

„La Reșița sosesc sportivi profesioniști care vor face demonstrații BMX profi rider, breakeri din țară și străinătate, precum și grafferi ce vor colora picioarele podului Intim sub sintagma Open Art, o acțiune la care sunt invitați să participe toți pasionații de pictură stradală din oraș. De la acest eveniment nu putea să lipsească muzica underground. Macanache, Jianu, Rashid și John Băiat Bun sunt artiștii ce vor concerta în Parcul Intim, în cele două zile ale festivalului. Atmosfera vibrantă va fi completată de un set de dj ce vor mixa groove-uri electro la after-party-uri și pe parcursul competițiilor”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

 

Calendarul Festivalului de Artă Urbană Reșița este următorul:

 

– 25 septembrie 2021:

 

Concurs BMX – Skatepark Centrul Civic (ora 11.00-19.00)

Calificări | concurs | premiere

Demo BMX – Parcul Intim (ora 19.00-21.00)

Rideri: Șandor Andrei Ionuț, Florin Cojocariu, David Stanciu

Streetwise Graffiti Wall – Podul Intim

Concert Jianu | Rashid | John Băiat Bun – Parcul Intim (ora 21.00-22.00)

 

– 26 septembrie 2021:

 

Streetwise Graffiti Wall – Podul Intim

Open Art – liber la graffiti (picioarele podului Intim)

Concurs Breaking – Parcul Intim (ora 16.00-21.00)

Demo battle 2 teams | battle 1 vs 1

Concert Macanache – Parcul Intim (ora 21.00-22.00)

 

„FAUR se dorește a fi o portavoce a culturii urbane, un eveniment pentru tineri nonconformiști și nu numai. Așadar, spread the word, like&share, și să ne vedem cu toții, noi, cei care iubim arta stradală, sportul extrem și facem Reșița să vibreze.” – este invitația lansată de Primăria Reșița pentru toți cei ce rezonează cu astfel de evenimente dedicate tinerilor nonconformiști.

 

 

CITEȘTE ȘI: Sport extrem, artă stradală și muzică underground la FAUR. Festivalul de Artă Urbană Reșița – un eveniment pentru tineri nonconformiști

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite