AMR 3 zile până la nebunia din Poiana Golului!

 

Inaugurat în anul 2018 și întrerupt în perioada pandemiei, festivalul Custom Reșița a renăscut anul acesta, ajungând astfel la cea de-a treia ediție. Și doar trei zile au mai rămas până când Poiana Golului va vibra din nou în ritm de rock, la Custom Reșița 2023 & West Romanian Bike Week.

 

Guano Apes, Ad infinitum și Massive Wagons, alături de trupe românești precum Bucovina și Lupii lui Calancea, Zdob și Zdub și Celelalte Cuvinte, Altar și Rezident EX, reprezintă capetele de afiș ale celor trei zile de festival rock Custom Reșița 2023 & West Romanian Bike Week. Acesta se va desfășura în perioada 13-15 iulie, în Poiana Golului, locul în care organizatorii au pregătit numeroase surprize pentru spectatori. Amintim doar una dintre ele: șansa de a avea o experiență unică – survolarea Reșiței într-un balon cu aer cald! „Plimbarea” deasupra orașului este contraindicată doar celor care au rău de înălțime și la senzații tari…

 

Abonamentul pentru toate cele trei zile ale festivalului costă 200 de lei, dar poate fi achiziționat cu 50% reducere. „Dacă ești din Reșița, donează sânge la Centrul de Transfuzie Caraș-Severin și vino cu dovada (adeverința) la Primăria Municipiului Reșița. Vei primi o reducere de 50% la abonamentul pe întreaga durată a festivalului Custom Reșița 2023 & West Romanian Bike Week”, transmit organizatorii, cu precizarea că oferta este valabilă până în data de 12 iulie, inclusiv. Pe lângă varianta cu abonament, pot fi achiziționate bilete și pentru o singură zi de festival, la prețul de 100 de lei.

 

Biletele pot fi cumpărate de pe iabilet.ro și de la punctul de vânzare din Centrul Civic, aflat lângă o super motocicletă CUSTOM-izată ce va fi oferită unui rocker, prin tragere la sorți, de către TRUST MC REȘIȚA WEST. „Muzica și motoarele au timpi, lucru bine știut! Intră și tu în ecuația timpului, achiziționează un abonament pentru cele 3 zile de festival ori un bilet de o zi și ești înscris automat în tombola. 𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐝𝐫𝐞𝐚𝐦! Extragerea se va face în timpul festivalului prin random.org iar seria câștigătoare va fi postată pe facebook și instagram «Custom Reșița Festival» și «TRUST MC Resita West». Câștigătorul va fi contactat pentru a-și ridica premiul în perioada 16 – 24 iulie”, anunță organizatorii festivalului.

 

 

Programul Custom Reșița 2023 & West Romanian Bike Week 

 

Joi, 13 iulie:

 

Zolee Vee

The Schnitzels

Lupii lui Calancea

Bucovina

Guano Apes

 

Vineri, 14 iulie:

 

Amala

The R.O.C.K

Celelalte Cuvinte

Zdob și Zdub

Ad Infinitum

 

Sâmbătă, 15 iulie:

 

Danaga

Glasovi iz Unutrašnjosti

Rezident EX

Altar

Massive Wagons

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available