Apa este viață! „Toți locuitorii județului trebuie să beneficieze de acest serviciu vital, la nivelul secolului XXI” [FOTO]

 

Aquacaraș a deschis porțile Uzinei de Apă din Reșița pentru a sărbători, alături de colaboratori și elevi de la mai multe unități de învățământ din județ, ziua societății. Cu acest prilej, au fost premiați câștigătorii concursului de desene „Apa este viață”, dar și cei mai merituoși angajați.

 

Zeci de elevi de la mai multe unități de învățământ au avut parte de o experiență unică – au vizitat cea mai mare uzină de apă din județ, cea a municipiului Reșița, și au putut afla direct de la specialiștii Aquacaraș circuitul apei în uzină pentru a deveni sigură pentru consumul uman, dar și modul în care apa uzată se întoarce în natură, după epurare.

 

 

Apoi, într-un cadru festiv, directorul general al societății, Gheorghe Filipescu, și președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, i-au premiat pe elevii care au participat la concursul de desene „Apa este viață”, derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, în perioada 16-23 mai. Au fost acordate, în total, 24 de premii, unor elevi din Reșița, Caransebeș, Bocșa și Forotic. De asemenea, au fost răsplătiți și cei mai buni angajați ai societății.

 

„Este o inițiativă foarte bună acest concurs și această premiere a desenelor făcute de copiii noștri, copii din județ, o idee foarte bună. Felicit întreg colectivul pentru performanțele care încep să se vadă și ne bucurăm că cifra 480 de angajați astăzi dă mai bine la rezultate decât cifra de 840 de angajați avuți în trecut. În rest, sper să mergem în aceeași direcție bună și calitatea serviciilor să fie din ce în ce mai bună. Intenția și interesul nostru, al tuturor, mă refer, aici, la conducerea Consiliului Județean, la consilierii județeni, la Consiliul de Administrație, angajații și directorul societății, sunt acelea de a îmbunătăți prestația și serviciile oferite către populație”, a declarat președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca.

 

La rândul său, directorul general al societății, Gheorghe Filipescu, a spus că prioritatea zero a conducerii societății este îmbunătățirea serviciilor oferite consumatorilor și extinderea, cu ajutorul finanțărilor europene, a rețelelor de apă și canal în întregul județ: „Greul abia acum începe. Avem de finalizat proiectele fazate în valoare de 540.000.000 de lei – implementate în localitățile cu peste 2.000 de locuitori. Semnăm săptămâna viitoare un alt proiect de 176.000.000 de euro, care preia ce a rămas din aceste localități, dar nu ne oprim aici. Am pregătit împreună cu domnul președinte Dunca și am trimis la București, încă din toamna anului 2020, documentația pentru comunele mici, cu mai puțin de 2.000 de locuitori, astfel încât toți locuitorii județului să beneficieze de acest serviciu vital, la nivelul secolului XXI”.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available