Arestat la 10 luni după ce și-a violat fiica!

 

Procurorii reșițeni au cerut astăzi arestarea preventivă a unui bărbat acuzat că anul trecut și-a violat fiica minoră, raport sexual în urma căruia aceasta a devenit recent mamă.  

 

Astăzi, 14 martie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat, cercetat în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol asupra unui minor, transmite Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa. Tot astăzi, a fost formulată propunere de arestare preventivă față de inculpat, fiind sesizat în acest sens judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Reşiţa.

 

Inculpatul este acuzat că, „la sfârșitul lunii mai 2023, prin exercitarea de amenințări și violențe fizice, a constrâns-o pe fiica sa vitregă să întrețină un raport sexual normal în urma căruia aceasta a născut un băiat la Spitalul Județean de Urgență Reșița”, informează reprezentanții Parchetului.

 

Cercetările în acest dosar sunt efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin – Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea procurorului de caz. „Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri preventive nu pot, în niciun caz, să înfrângă prezumția de nevinovăție, inculpații fiind prezumați nevinovați până la pronunțarea unei soluții definitive în cauză.”, menționează Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available