Astăzi și mâine, Festivalul Focului în centrul Reșiței

 

Reprogramat din cauza vremii nefavorabile de la mijlocul acestei luni, spectacolul-eveniment Festivalul Focului va avea loc astăzi și mâine, în Centrul Civic al Reșiței.

 

Seria evenimentelor dedicate aniversării unui sfert de mileniu de industrie la Reșița programează în weekendul 31 iulie-1 august, de la ora 21.30, un spectacol unic. „Așa cum am promis când am decis reprogramarea Festivalului Focului 🔥🔥🔥, în acest weekend vom avea parte de două zile de «foc», în Centrul Civic, cu momente artistice gândite special pentru acest eveniment. Ne bucură faptul că, deși evenimentul a fost reprogramat, am putut rămâne în aceeași formulă: coregraful Mario Grosu alături de minunații lui dansatori, neînfricatul Flaviu Cernescu, echipa de actori coordonați de Dan Mirea și Amor Flammis – teatrul pirotehnic de la Timișoara”, anunță Primăria Reșița.

 

Despre Festivalul Focului, reprezentanții municipalității spun că acesta îmbină teatrul, dansul contemporan și arta vizuală în toate formele ei, fiind „un adevărat spectacol de lumină, culoare și mișcare, ce aduce în prim-plan peisajul «Cetății de foc» și ne va încânta prin unicitatea momentelor artistice puse în scenă. Vă invităm să luați parte la un moment artistic 100% unic”.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite