Avarii în Govândari și Muncitoresc

 

Societatea Aquacaraș anunță sistarea furnizării apei potabile în zona Kaufland din Govândari, până la ora 16.00, și pe strada Castanilor din Muncitoresc, până la ora 12.00, în vederea eliminării unor avarii la rețeaua de apă.

 

În cazul avariei produse la coloana principală de apă din zona Kaufland, oprirea apei potabile va afecta societațile Kaufland și Dacus, Secția de Întreținere a Primăriei, spălătoria Ava și fosta fabrică de confecții Trimsol, iar în cazul celei din cartierul Muncitoresc – consumatorii de pe str. Castanilor, de la nr. 26 până la Pompieri (pe partea stângă – numerele pare).

 

„Lucrările vor fi executate de către personalul SC Aquacaraș SA. Ne cerem scuze consumatorilor noștri pentru disconfortul creat  de această oprire. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274.”, transmit reprezentanții Aquacaraș.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available