Aveți nevoie rapid de RMN sau CT? În Reșița s-a deschis o clinică privată de investigații imagistice

 

Din această lună în Reșița funcționează o clinică privată de imagistică și tomografie computerizată – Bîrsășteanu Imaging Solutions.

 

Clinica oferă servicii de rezonanță magnetică cu o tehnică medicală de ultimă generație, spun reprezentanții unității medicale deschise în incinta City Center Emporium din Reșița. „Bîrsășteanu Imaging Solutions oferă servicii de înaltă calitate pentru pacienții din orașul Resița și din împrejurimi. Personalul nostru experimentat se va asigura că fiecare pacient primește atenția și îngrijirea de care are nevoie. RMN-ul și CT-ul sunt investigații imagistice esențiale în diagnosticarea și tratarea nor afecțiuni medicale, iar acum aceste servicii vor fi disponibile și în Reșița. Ne bucurăm să oferim aceste servicii și suntem mândri sa fim parte din eforturile de a asigura accesul la îngrijiri medicale de calitate pentru comunitatea din Reșița și Caraș-Severin.”, transmite echipa de specialiști din cadrul Bîrsășteanu Imaging Solutions.

 

Reprezentanții clinicii din City Center își propun ca aceasta să devină un punct de referință pentru pacienții din Banatul Montan care doresc să beneficieze de servicii de imagistică de calitate superioară. Argumentul acestora: „Investim constant în tehnologia de ultimă generație și în pregătirea personalului nostru, astfel încât să putem oferi cele mai bune servicii medicale posibile.”

 

Programări la clinica de imagistică situată pe strada I.L. Caragiale nr. 22 din Reșița se pot face la numărul de telefon 0752316602.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite