Bătaie în plină stradă, între două fete, în municipiul Caransebeș

 

Scenele violente, petrecute la începutul acestei săptămâni, au fost filmate de alți adolescenți. După ce imaginile au apărut în mediul online, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin s-a autosesizat și face cercetări.

 

Din verificările efectuate de polițiști, altercația ar fi avut loc luni, 11 martie, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Caransebeș. În imaginile postate în mediul online se poate vedea cum cele două fete, de 13, respectiv 14 ani, se îmbrâncesc, se lovesc şi se trag de păr, în timp ce alți tineri fac „galerie”.

 

„În urma vizualizării imaginilor, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cele două tinere de 13 și 14 ani care apar în imagini fiind identificate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul, la finalizarea anchetei urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Sursă foto: captură video Facebook Gugulanul.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available