Brian Filimon și-a făcut echipă completă. Măureniul va fi condus de 11 liberali

Câștigând alegerile din 27 septembrie cu peste 92% din voturi, primarul Brian Filimon și-a asigurat de partea lui în Consiliul Local Măureni nu mai puțin de 10 consilieri locali, din totalul de 11. Viceprimar a fost reales Cornel Niță.

Cu primarul Brian Filimon în frunte, comuna Măureni va fi condusă în următorii patru ani de 11 aleși locali liberali: edilul-șef și cei 10 colegi PNL din Consiliul Local. „Adversarii” politici vor fi reprezentați de un singur opozant al echipei conduse de Filimon, iar acela face parte din PSD.

Ceremonia de învestire a primarului Brian Filimon și a noului Consiliu Local a avut loc în 27 octombrie, la Măureni, în prezența prefectului Cristian Gâfu și a unuia dintre viitorii vicepreședinți ai Consiliului Județean Caraș-Severin, Dan Stan.

Această încredere covârșitoare, pozitivă pe care ne-au acordat-o oamenii din comunitate nu face altceva decât să ne și responsabilizeze la maxim. Tocmai pentru a nu le știrbi această încredere, sunt motivat, însă doresc ca cetățenii din comună să aibă răbdare, să fie cât mai uniți, doresc ca în această perioadă grea în care oamenii parcă sunt mai răi și uită să își întindă mâna, doresc ca cetățenii din localitate să arate altceva și, așa cum am început să fim un exemplu pentru județ, și o spun cu mândrie, așa să ajungem să fim un exemplu și pentru întreaga țară și în echipă să dezvoltăm în continuare comunitatea și să o ducem la un rang cât mai înalt”, a declarat Brian Filimon.

Ieri, 29 octombrie, a avut loc și alegerea viceprimarului comunei. Propus de Filimon, Cornel Gabriel Niță a fost reales în funcție, însă acum cu 11 voturi din 11! „Astăzi am propus pentru funcția de viceprimar al Comunei Măureni, propunere aleasă corect şi cu sufletul, având o colaborare foarte bună și eficientă pentru comunitatea din Măureni și Şoşdea în cei 4 ani de zile, a prietenului, camaradului și a viceprimarului ales în 2016 cu care am plecat la acest drum frumos și ambițios să scriem istorie! A fost reales și votat în unanimitate, cu 11 voturi din 11! Mulțumim colegilor din Consiliul Local (care astăzi au votat și comisiile), echipei de colegi din Primărie și, bineînțeles, Dumneavoastră dragi și minunați cetățeni ! ÎNTREAGA ECHIPĂ ESTE COMUNITATEA! Cu Dumnezeu înainte, să scriem istoria frumoasă pe care o visam!”, a punctat Brian Filimon pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite