C19 Pandemic Ride. Ritmurile de folk și jazz de la Gărâna fac loc rockului… și zgomotului de motoare

Poiana Lupului din Gărâna va fi gazda evenimentului „C19 Pandemic Ride”, care va avea loc în 28 și 29 august 2020.

Acțiunea este dedicată iubitorilor de enduro și cai putere. Două zile pline de activități legate de motociclete, care se vor încheia cu concerte susținute de Pragu’ de Sus și Cristi Iakab & The Road Band feat. Dean Bowman.

Pentru iubitorii de enduro, traseul va fi cu pornire din Gărâna până la Lindenfeld și retur. Pentru asphalt ride, traseul va fi Gărâna – Slatina Timiș – Caransebeș – Reșița – Gărâna.

Camparea este asigurată gratuit de către organizatori în campingul de pe malul pârâului Grădiște, vizavi de restaurantul La Scena. Un abonament pentru o persoană costă 60 de lei, iar pentru un cuplu, 100 de lei. Acestea pot fi achiziționate online. Costul abonamentului include o țuică și un gulaș.

Pentru a respecta normele de distanțare socială, numărul maxim de participanți este de 400, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. Triajul epidemiologic se va face la intrarea în Poiana Lupului.

Evenimentul este organizat de La Scena, Lupo Touring și Sus în Sat, avându-i pe cei de la Trust MC ca parteneri principali.

Sursă foto: crisana.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite