Calendarul impozitelor şi taxelor locale, la Reşiţa

 

Reşiţenii care nu şi-au achitat impozitele, taxele şi amenzile pentru anul 2023 mai au la dispoziţie doar două zile pentru a nu intra cu datorii în noul an.

 

Primăria Reşiţa a anunţat calendarul pentru plata taxelor locale, atât pentru anul în curs, cât şi pentru 2024. Astfel, având în vedere închiderea anului fiscal 2023, ultima zi de încasare a impozitelor, taxelor și amenzilor pentru acest an este joi, 28 decembrie.

 

Plata impozitelor şi taxelor pe clădiri, teren și mijloace de transport pentru anul 2024 va putea fi efectuată începând cu 15 ianuarie, iar contribuabilii persoane fizice și juridice care vor achita suma integrală până pe 31 martie vor beneficia, la fel ca în anii trecuţi, de reducere între 5 şi 10%.

 

„Bonificația se va acorda pentru plata cu anticipație a impozitelor şi taxelor datorate pentru întregul an 2024, după cum urmează: 10% pentru plățile anticipate efectuate online, prin ghiseul.ro și prin intermediul serviciilor electronice disponibile pe siteul Primăriei Reșița sau 5% pentru plățile anticipate efectuate fizic, la ghișeele Primăriei Reșița”, informează reprezentanţii Direcţiei Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Reşiţa.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available