Camera de Comerț Americană, invitată în Caraș-Severin. Marius Isac: „Vrem să prezentăm oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă județul nostru”

 

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Marius Isac, a participat astăzi, 3 noiembrie, la conferința regională „U.S. Romania Business Bridges: via Timișoara”, desfășurată în orașul de pe Bega.

 

Organizată de Camera de Comerț Americană în România (AmCham România), conferința regională „U.S. Romania Business Bridges: via Timișoara” se înscrie în seria acțiunilor menite să sprijine eforturile de creștere a competitivității economice a României, astfel încât cât mai multe administrații să atragă investiții sustenabile, care să accelereze dezvoltarea urbană și să crească profilul regiunii. La AmCham România, la evenimentul desfășurat astăzi la Timișoara a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Marius Isac.

 

 

„Investițiile pe care companiile americane le au în România și în special în zona de vest a țării sunt menite să aducă viziune și valoare la nivel local și național. În urma discuțiilor avute astăzi, am lansat o invitație Camerei de Comerț Americane în România, doamnei Letiția Pupăzeanu, director executiv, de a efectua o vizită la Consiliul Județean Caraș-Severin pentru a putea să le prezentăm oportunitățile de dezvoltare pe care le oferă județul Caraș-Severin”, a declarat Marius Isac la finalul conferinței.

 

La conferința regională „U.S. Romania Business Bridges: via Timișoara” au mai participat David Muniz, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, Alexander Milcev, membru în Consiliul Director AmCham România; Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara, reprezentanți ai administrației locale, ai mediului de afaceri și mediului academic din județele Caraș-Severin, Timiș, Arad și Hunedoara.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available