Cât de scurtă poate fi rochia în funcție de ocazie

Rochiile scurte pot fi purtate la orice ocazie dacă știi să alegi cum trebuie lungimea sau mai bine spus ”scurtimea” acesteia în funcție de momentul zilei sau de importanța evenimentului la care participi.

În primul rând rochia, indiferent de lungimea ei, trebuie aleasă în funcție de conformația corporală, de înălțime și chiar de trăsăturile feței. Nu în ultimul rând, vârsta este un element definitoriu în alegerea lungimii. Indiferent câți ani ai, ceea ce îți dorești este să fii de fiecare data o prezență agreabilă, elegantă și atrăgătoare. De aceea trebuie să optezi pentru rochii care știi că te evidențiază.

Decizia cu privire la lungimea rochiei ține și de preferințele proprii, însă dacă participi la evenimente care au anunțat un anume dresscode, trebuie să ții cont de acesta, dar și de motivul care a generat evenimentul. De exemplu, la botezul unui bebeluș este de preferat o tinută elegantă, iar rochia trebuie neapărat să aibă o lungime decentă.

Dacă evenimentul la care participi este o petrecere aniversară la care participă mulți tineri, atunci rochia poate fi atât de scurtă cât îți stă bine.

Lucrurile se schimbă când este vorba despre un eveniment de gală, unde fără doar și poate alegerea ta trebuie să se îndrepte către o rochie lungă, cu o croială deosebită.

Cănd mergi la o nuntă, atunci trebuie să ții cont de tema nunții și de felul de a fi al mirilor. Dacă pe însurăței îi știi că sunt dinamici și petrecăreți, o rochie scurtă dar cu accesorii elegante și strălucitoare poate fi o alegere potrivită.

Există și multe evenimente deosebite care ar putea fi adunate într-o listă mult prea lungă pentru a fi prezentată, de aceea, în funcție de specificul ocaziei la care ești invitată poți adapta ținuta ta. Când nu știi să ce să alegi, delectează-te și vezi ce se poartă accesând site-ul unui magazin online precum Fashion Days și vei descoperi ultimele modele de rochii scurte.

Atunci când te-ai decis ce să porți, nu face rabat de la stilul care te caracterizează, dar mai ales nu lăsa la vedere mai mult decât permite bunul simt.

În afară de evenimentele și ocaziile speciale, unde rochiile scurte trebuie alese cu grijă, această piesă de vestimentație poate fi purtată aproape peste tot.

Când mergi la serviciu sau la cursuri poți opta pentru rochițe în culori deschise și in tonuri de nude care îți vor oferi un aer innocent și o ținută decentă.

Rochiile scurte sport sunt și ele potrivite mai ales dacă ești adepta stilului sportiv. Reebook este una dintre mărcile care își asigură calitatea și confortul pentru o ținută sportivă adaptată fiecărei zile în care alegi să adopți un stil de viață antrenant.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available