Cei mai buni elevi din România care studiază în limbile cehă, sârbă și slovacă intră în competiție la Caransebeș

 

Colegiul Național „C.D. Loga” din Caransebeș găzduiește etapa națională a Olimpiadei de Limba și literatura cehă maternă, a Olimpiadei de Limba și literatura sârbă maternă și a Olimpiadei de Limba și literatura slovacă.

 

Etapa națională a Olimpiadei de Limba și literatura cehă maternă, a Olimpiadei de Limba și literatura sârbă maternă și a Olimpiadei de Limba și literatura slovacă, organizată de Ministerul Educației prin Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, se desfășoară în perioada 11 – 13 aprilie, gazda competițiilor fiind Colegiul Național „C.D. Loga”. În total, la cele trei concursuri vor participa 84 de elevi din întreaga țară.

 

Deschiderea va avea loc astăzi, 11 aprilie, ora 17.00, la Casa de Cultură ,,George Suru” din Caransebeș, iar festivitatea de premiere este programată joi, 13 aprilie, ora 10.00, în aceeași locație.

 

„Olimpiada beneficiază de suportul material al partenerilor: Uniunea Democrată a Slovacilor și Cehilor din România; Uniunea Sârbilor din România, firma Tech  Engineering și, nu în ultimul rând, Primăria Municipiului Caransebeș”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, Ion Moatăr.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available