Cinci spectacole în șapte zile la Teatrul de Vest din Reșița

 

Teatrul de Vest Reșița vă invită duminică, 20 martie, la piesa „Soare pentru doi”, de Pierre Sauvil, spectacolul de Valeriu Andriuță fiind primul dintr-o serie de cinci reprezentanții care vor avea loc în următoarele șapte zile la Palatul Cultural.

 

Actorii Teatrului de Vest vor prezenta pe scena Palatului Cultural din Reșița, în următoarele zile, cinci spectacole: „Soare pentru doi”, de Pierre Sauvil, spectacol de Valeriu Andriuță – 20 martie, ora 19.00; „Omul de turtă dulce”, musical de David Wood, în regia lui Ștefan Iordănescu – 22 martie și 23 martie, orele 10.00/ 12.00; „Secretul fericirii se întoarce. La Reșița”, regizor Ștefan Iordănescu – 25 martie, ora 19.00; „Cu vaporul spre stele”, de Matei Vișniec, un spectacol de Radu Dinulescu – 26 martie, ora 11.00.

 

Piesa de mâine, „Soare pentru doi”, este „un spectacol despre asumarea responsabilităţii propriilor fapte, despre armonia şi dificultăţile vieţii alături de cei apropiaţi şi despre recuperarea timpului pierdut”, spune Valeriu Andriuță. Cei doi protagoniști sunt un doctor chirurg sobru, care joacă șah și ascultă Mozart, și o tânără dezordonată, nonconformistă, pentru care Mozart e debil.

 

Rezervările de bilete se pot face la numărul de telefon 0771654638.

 

 

Sursă foto: Teatrul de Vest Reșița

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite