Cinematograful Dacia, deschis la miezul nopții! Pentru un show cu o audiență mondială!

 

Peste câteva ore va începe finala Super Bowl 2023, eveniment care, deși nu este transmis de nicio televiziune din România, va putea fi urmărit în direct la Cinematograful Dacia din Reșița!

 

Finala NFL, eveniment sportiv care este concurat ca audiență doar de finalele Cupei Mondiale la Fotbal și UEFA Champions League, va putea fi văzută la noapte pe cel mai mare ecran din sud-vestul țării, anunță reprezentanții echipei de fotbal american Reșița Locomotives:

 

„Avem o surpriză pentru iubitorii de fotbal american din Reșița și din împrejurimi. Finala NFL 2023 – Super Bowl LVII va putea fi urmărită în direct duminică spre luni, la Cinema Dacia. Intrarea va fi liberă.

Dacă doriți să vizionați finala pe cel mai mare ecran din sud vestul țării, jucătorii echipei Reșița Locomotives, în parteneriat cu Primăria Reșița, vă așteaptă începând cu ora 23:55 pentru a urmări împreună meciul.”

 

Cea de-a 57-a finală Super Bowl va fi disputată anul acesta de Kansas City Chiefs şi Philadelphia Eagles, campioanele celor două Conferinţe din campionatul naţional de fotbal american. În pauza mare meciului va face show celebra artistă Rihanna.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite