Coliziune între un utilaj și o motocicletă, pe o stradă din Bocșa. Un tânăr și-a pierdut viața

 

Strada pe care s-a produs accidentul este în șantier, iar utilajul implicat efectua lucrări la sistemul de canalizare.

 

Accidentul s-a petrecut ieri, 22 februarie, pe strada Republicii din Bocșa. Potrivit primelor cercetări, un utilaj condus de un bărbat de 48 de ani din județul Timiș, în timp ce efectua lucrări la sistemul de canalizare al orașului, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr de 21 de ani, din Bocșa. În urma accidentului, conducătorul motocicletei a fost rănit și transportat la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva, în cursul nopții survenind decesul acestuia. Bărbatul de 48 de ani a fost testat cu aparatul etilometru, stabilindu-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

„Din verificările efectuate s-a stabilit că utilajul nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare,  motocicleta figura radiată din circulație, iar tânărul de 21 de ani nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere și continuă  cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

 

Sursă foto: FB Tractări Loga

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available