Controale la depozite și transportatori de lemne, în Caraș-Severin. Polițiștii au confiscat 400 de metri cubi de material lemnos și au dat zeci de amenzi

 

Pe raza județului Caraș-Severin se desfășoară, sub coordonarea Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică Caraș-Severin, acțiuni pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale privind circulația, depozitarea, prelucrarea și comercializarea materialului lemnos.

 

Timp de patru zile, pe parcursul săptămânii trecute, polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol împreună cu polițiști de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, de la Serviciul Rutier și de la polițiile municipale și orășenești, jandarmi și angajați ai Direcției Silvice și ai Gărzii Forestiere au efectuate 93 de controale, dintre care 87 la transportatori de material lemnos și șase la depozite și la o instalație de prelucrare a materialului lemnos.

 

„În total, în cadrul acțiunilor, au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 100.000 lei. Ca măsură complementară au fost confiscați aproape 400 metri cubi de material lemnos, dintre care 95,5 metri cubi lemn rotund, 132,3 metri cubi cherestea și peste 169 metri cubi lemn de foc, valoarea totală a materialului lemnos confiscat fiind de aproape 280.000 lei”, informează Insepctoratul de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available