Criză de medici la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Unitatea medicală caută specialiști pentru secțiile din prima linie anti-COVID-19

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a scos la concurs 12 posturi de medici pentru secțiile Anestezie și Terapie Intensivă, Boli Infecțioase și pentru Unitatea de Primiri Urgențe-SMURD.

După ce, în ultimele luni, la Spitalul Județean de Urgență Reșița s-a reușit angajarea câtorva medici, dar doar pe perioadă determinată, în baza Ordinului Ministrului Sănătății nr. 905 din 26 mai 2020, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, acum unitatea medicală scoate la concurs 12 posturi cu normă întreagă pentru medici confirmaţi în specialităţile cele mai solicitate în pandemia de COVID-19: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase şi medicină de urgență.

Cel mai mare deficit de medici se înregistrează la Secția Anestezie și Terapie Intensivă, unde sunt disponibile șase posturi, dintre care patru de medic specialist și câte unul de medic primar, respectiv medic rezident ultimul an. La Unitatea de Primiri Urgențe-SMURD este nevoie de patru medici, așa că spitalul a scos la concurs posturi pentru rezidenți ultimul an confirmaţi în specialitatea medicină de urgenţă, iar la Secția Boli Infecțioase au fost scoase la concurs două posturi, unul de medic specialist şi unul de medic primar.

Medicii interesați își pot depune dosarele de înscriere până vineri, 26 februarie, ora 12.00, la Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare, Salarizare (R.U.N.O.S.), situat în incinta Staționarului 1 al Spitalului Județean de Urgență Reșița. Concursul pentru ocuparea posturilor se va organiza în perioada 12 martie – 12 mai 2021.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite