CSM Reşiţa a spart gheața: A pierdut și în deplasare

Cea de-a 9-a etapă a ligii secunde a debutat furtunos, cu o ploaie de goluri marcate în cele şase partide programate la matineu. Din păcate, una dintre cele mai perforate porţi a fost cea reşiţeană, la meciul pe care rosso-nerii l-au jucat pe terenul echipei Turris Oltul Turnu Măgurele.

Fără şapte jucători, rămaşi acasă din cauza infectării cu noul coronavirus, CSM Reşiţa a cedat la scor în faţa puternicei formaţii teleormănene. Gazdele au deschis scorul în minutul 10, dintr-o lovitură liberă executată de Cioinac, şi au avut superioritate numerică din minutul 20, după eliminarea lui Acka, care a faultat din postura de ultim apărător. Voinea şi Niţă au marcat în minutele 23 şi 28, ridicând diferenţa la 3-0, după care CSM Reşiţa a reuşit golul de onoare, la un şut bun expediat de Dudea de la circa 25 de metri. Scorul pauzei, 4-1 pentru Turris, a fost stabilit de Niţă, care a izbutit dubla în minutul 41. Partea a doua a jocului, mult mai echilibrată, n-a mai adus goluri, gazdele fiind probabil mulţumite de rezultatul de pe tabelă. Turris – CSM Reşiţa, scor final 4-1, şi formaţia rosso-neră pierde şi reputaţia care îi mai rămăsese, aceea de echipă redutabilă în deplasare.

„Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea. Din punctul de vedere al rezultatelor, nu se întâmplă ceea ce ne-am dorit, sau ceea ce am pregătit. În continuare, suntem afectaţi de tot mai multe probleme de sănătate, de acest COVID, care ne-a obligat să lăsăm şapte jucători acasă. Aseară am întâmpinat din nou probleme, am avut jucători care nu au putut să doarmă pentru că au avut febră, dar am luat decizia să respectăm competiţia, să mergem mai departe cu ceea ce avem. După cum aţi văzut, nu ne-a ajutat azi nici startul de joc. Nişte greşeli impardonabile, acea eliminare stupidă care a fost regulamentară, dar cred că în repriza a doua am arătat o cu totul altă faţă, chiar dacă am jucat cu un om în minus. Felicit jucătorii pentru repriza a doua, pentru dăruirea de care au dat dovadă, pentru modul în care ne-am „adunat”. Nu e un moment uşor, cu marile lipsuri pe care le avem. După cum am spus, am lăsat şapte jucători acasă, iar pe alţi doi nu am putut să-i folosim. Nu ştiu ce se va întâmpla, săptămâna viitoare vor fi din nou teste, încercăm să ne adunăm şi să rezolvăm problema aşa cum putem. După meciul cu Pandurii, eu am plecat de la Reşiţa împreună cu colegii mei, dar, la insistenţele conducerii, şi chiar ale lui Alex Pelici, am revenit luni ca să pregătesc acest joc. În acest moment, nu ştiu care este situaţia mea, mi s-a spus doar că am un contract pe care trebuie să-l respect. După cum ştiţi, eu mă ocup şi de centrul de copii şi juniori de la Reşiţa, unde cred că s-au făcut lucruri bune, cu care ne putem mândri. Urmează să revenim la Reşiţa, unde se va lua o decizie pentru ceea ce urmează să se întâmple în continuare”, a declarat Călin Cheregi, antrenorul interimar al formaţiei CSM Reşiţa.

CSM Reşiţa: Alberto Cobrea, Lorenzo Acka, Andrei Dumitraş, Daniel Ciobanu, Caius Lungu, Cătălin Bagherea, Emanuel DAT, Laurenţiu Buş, Laurenţiu BRESNENI, Robert Boboc, Victoraş Astafei. Rezerve: Eduard Zimmermann, Ionuţ Gaman, Cristian Danci, Ovidiu Raşoveanu, Alin Dudea, Bruno Vasiu, Nini Popescu.

După etapa de astăzi, CSM Reşiţa coboară pe locul 15 în clasamentul Ligii a II-a. În runda următoare, pe 31 octombrie, rosso-nerii vor primi acasă replica formaţiei Concordia Chiajna.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite