CSM Reșița, a treia victorie în opt zile! Dar mai e mult până departe…

 

Rosso-nerii (în bleu) au învins ieri cu 3-0 la Cermei și așteaptă confruntarea cu Șoimii Lipova, într-un prim derby al Seriei 8 a Ligii 3 la fotbal, în care se vor întâlni singurele echipe cu maximum de puncte după primele două etape.

 

După 3-1 cu Phoenix Buziaș (în campionat) și 6-0 la Voința Lupac (în Cupa României), noua echipă a Reșiței a obținut a treia victorie consecutivă în primele meciuri oficiale din noul sezon: Gloria Lunca Teuz Cermei – CSM Reșița 0-3 (0-1). Golurile au fost marcate la capătul unor faze fixe de Cornel Ardei (45), Aboubacar Gakou (63) și Alexandru Negru (78).

 

Antrenorul Călin Cheregi a început meciul cu Zimmermann – Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Fota – R. Petre, I. Popescu, Breșneni, Al. Negru – Drăghiceanu, Gakou, iar în ultima parte a meciului i-a trimis în teren și pe Avramovici, Curescu, Velcotă și Patrick Canea. Ultimul (la fel ca Negru) este un produs al Centrului de Copii și Juniori al CSMR, care și-a făcut astfel debutul în echipa mare la doar 17 ani. Formația oaspete a avut și trei bare (două – Negru) într-o partidă controlată în repriza secundă de rosso-neri, dar care ar fi putut începe cu totul altfel dacă portarul Zimmermann nu s-ar fi opus deschiderii scorului la un șut violent expediat de gazde în minutul 3. A fost al treilea meci perfect din acest sezon reușit de experimentatul goalkeeper reșițean, care anul acesta a împlinit 39 de ani.

 

În aceeași etapă s-au mai jucat meciurile: Crișul Chișineu Criș – ACB Ineu 1-4, Phoenix Buziaș – Progresul Pecica 2-2, Avântul Periam – Pobeda Star Bisnov 1-2, Șoimii Lipova – Ghiroda și Girmata Vii 4-1. După echipa din Cermei, CSM Reșița va întâlni în următoarele trei etape și celelalte formații arădene din serie: Șoimii Lipova (10 septembrie, ora 17, în Valea Domanului), Progresul Pecica (17 septembrie, tot acasă) și ACB Ineu (24 septembrie, în deplasare).

 

UPDATE – 6 septembrie, ora 15.00

 

CSM Reșița anunță că astăzi și-a aflat adversarul din Turul 3 al Cupei României: este Politehnica Timișoara, și nu Jiul Petroșani, așa cum ne informase săptămâna trecută președintele clubului, Cristian Bobar. Meciul cu echipa de ligă secundă va avea loc în 14 septembrie, de la ora 16.30, pe stadionul din Valea Domanului.

 

UPDATE – 10 septembrie, ora 12.00

 

Meciul cu Politehnica Timișoara, din Cupa României, a fost mutat la ora 15.00, pentru a putea fi inserat în grila unei televiziuni care intenționează să îl transmită.

 

Sursă foto: sportarad.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite