CSM Reșița are viitor. Calificare a rosso-nerilor în careul semifinalistelor Campionatului Național de Juniori!

 

Juniorii mari ai clubului reșițean au obținut astăzi o calificare dramatică în semifinalele Campionatului Național U19, câștigând în prelungiri în sfertul de finală jucat la Oradea, cu LPS Bihorul.

 

Tinerii jucători antrenați de Leo Doană au reușit să întoarcă rezultatul după ce la pauză erau conduși cu 1-0 de gazdele de la LPS Bihorul Oradea. Patrick Canea a egalat în minutul 60, iar reșițenii ar fi putut obține victoria în timpul regulamentar, dacă ar fi profitat în final de inferioritatea numerică a adversarilor, rămași în zece jucători după o eliminare dictată de arbitru în minutul 83. S-a încheiat însă 1-1 și s-a trecut la executarea penaltiurilor de departajare. Iar balanța a înclinat în favoarea CSM Reșița, rosso-nerii câștigând cu 6-5 după duelul loviturilor de la 11 metri! „La loviturile de departajare au marcat Cristian Domil, Patrick Canea, Mario Ivașcu, Gabriel Didu și a ratat Robert Mihaly. La ultima lovitură de departajare a apărat Paul Mereu și a înscris Mario Chiratc”, aflăm de la reprezentanții CSM Reșița prezenți la meciul încheiat cu puțin timp în urmă.

 

https://www.facebook.com/fotbalcsmresita/videos/139391449051879

 

CSM Reșița U19 își depășește astfel performanța de anul trecut, atunci când, în aceeași fază a competiției, a fost eliminată de CS Unirea Bascov (2-5 cu la Mioveni). De această dată, după ce și-au câștigat seria cu victorii pe linie, 9 în campionatul regular și 10 în play-off, juniorii Reșiței se califică în careul de ași al Campionatului Național U19, depășind în etapele eliminatorii grupări de tradiție în formarea de tineri fotbaliști: LPS Bihorul Oradea în „sferturi” și Academia de Fotbal „Gică Popescu” în „optimi”. Reamintim că juniorii rosso-neri au ajuns în acest an și în semifinalele Cupei României – Național U19, fiind eliminați de AFC Chindia Târgoviște, care va juca finala cu ACS Kinder Constanța.

 

S-au mai calificat în faza următoare a competiției, toate după lovituri de departajare!, ACS Târgu Mureș 1989-MSE 1898 (8-6 cu ACS Unirea Bascov), ACS Kinder Constanța-CS CC (6-5 cu CS Dinamo București) și CS Mioveni (5-4 cu CS Aerostar Bacău). Adversara reșițenilor a și fost stabilită: ACS Târgu Mureș 1989-MSE 1898, partida eliminatorie urmând să aibă loc sâmbătă, 13 mai, de la ora 12.00, la Târgu Mureș.

 

Explicație foto: Tinerii jucători rosso-neri Gabriel Gomboș și Patrick Canea, marcatori în ultimele meciuri jucate de CSM Reșița. Primul – pentru echipa mare, sâmbătă, cu Crișul Chișineu-Criș, al doilea – astăzi, pentru formația de juniori U19, cu LPS Bihorul Oradea. Foto: Miruna Mihancea

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available