CSM Reșița, egal la Csikszereda

 

Rosso-nerii reșițeni au terminat la egalitate, 1-1, astăzi, pe terenul roș-negrilor din Miercurea Ciuc și obțin al patrulea punct în ultimele două etape.

 

După victoria cu CSC Dumbrăvița, conduși de pe margine de Ștefan Bărboianu, reșițenii punctează în clasament și la primul meci cu Flavius Stoican pe banca tehnică: AFK Csikszereda – CSM Reșița 1-1 (0-0), în etapa a IV-a din Liga 2.

 

 

După o jumătate de oră de dominare sterilă a harghitenilor, oaspeții au ieșit la joc și și-au trecut în cont prima mare ocazie a meciului, mingea șutată violent de Ionuț Popescu lovind transversala. Dar și gazdele au nimerit bara pe final de repriză, astfel că rezultatul de egalitate consemnat la pauză putem spune că a fost echitabil.

 

Rosso-nerii ies de la cabine mai montați, controlează startul de repriză, iar Drăghiceanu are șansa deschiderii scorului, însă nu reușește să fructifice dintr-o situație de singur cu portarul. Nu peste mult timp, marchează gazdele, din penalty (Szilard Magyari, min. 60), astfel că reșițenii se văd conduși pe tabelă și în al patrulea meci din acest campionat. Dar, la fel ca în partida cu Dumbrăvița, și acum au avut puterea să revină. Au făcut-o prin Marian Drăghiceanu (min. 74), care a fost la locul potrivit după o centrare a lui Gomboș respinsă imprudent de defensiva ciucană, a preluat în careu, a avansat pe stânga și nu a mai ratat din situație de unu la unu.

 

Finalul de meci a fost de „care pe care”, ambele formații căutând lovitura decisivă. Cea mai mare ocazie din cele 11 minute de prelungiri au avut-o tot oaspeții (prin Chera), însă trebuie să recunoaștem că rezultatul de egalitate este unul corect. Dar reșițenii sunt cei care au câștigat „duelul” galeriilor, cei 20 de membri Guardia Ultra care au făcut deplasarea la Miercurea Ciuc acoperindu-i pe cei 200 de spectatori harghiteni.

 

 

Flavius Stoican a început partida cu: Contra – Szijj, Răuță, Rimovecz, Fota – I. Popescu, Dolghi – Drăghiceanu, Cristea, Domil – Lascu. Pe parcursul reprizei secunde au fost introduși Chera, Gomboș, Velcotă, Burlacu.

 

În aceeași etapă, astăzi s-au mai jucat meciurile: Concordia Chiajna – CSC Șelimbăr 0-1, CSM Slatina – Unirea Dej 1-2, Gloria Buzău – Metaloglobus 1-0, CFC Argeș – Chindia Târgoviște 0-2, Unirea Slobozia – CS Tunari 3-1, Ceahlăul – CS Mioveni 0-1, CSC Dumbrăvița – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 1-1. În clasament, pe primele locuri se află CSC Șelimbăr (12 puncte), Unirea Slobozia, Gloria Buzău (8) și Corvinul (7), hunedorenii având un meci mai puțin (la Progresul Spartac, partidă programată mâine). În etapa a V-a, CSM Reșița (4 puncte, locul 13) va juca sâmbătă, 2 septembrie, ora 11.00, în Valea Domanului cu ultima clasată, Progresul Spartac, echipă cu 0 puncte în două meciuri disputate.

 

Sursă foto: FK Csikszereda

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available