CSM Reşiţa, la ultima victorie amicală

La trei zile după amicalul cu Şoimii Lipova şi cu cinci zile înaintea debutului oficial în noul sezon al Ligii a II-a, echipa de fotbal CSM Reşiţa a mai disputat un joc de verificare.

Pe arena reşiţeană Gloria, rosso-nerii au evoluat în compania conjudeţenei Progresul Ezeriş, formaţie proaspăt promovată în eşalonul III al fotbalului românesc. Antrenorii celor două formaţii au stabilit ca întâlnirea să se desfăşoare pe parcursul a trei reprize, fiecare de 30 de minute. Au câștigat reșițenii cu 3-1, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră. Pentru rosso-neri, au înscris Buş, Bagherea şi Ene, golul de onoare al Ezerişului fiind reuşit de Negoescu. Acesta a fost cel de-al doilea amical disputat de cele două formaţii în perioada precompetiţională. Întâlnirea anterioară se încheiase cu scorul de 4-0 în favoarea rosso-nerilor.

Meciul cu Progresul Ezeriş a fost ultima verificare a CSM-ului înaintea startului oficial în noul sezon. Duminică, 6 septembrie, de la ora 13.00, elevii lui Alex Pelici vor primi acasă replica Petrolului din Ploieşti.

Foto: Miruna Mihancea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite