Suntem prezenți și pe

Sport

CSM Reşiţa, la ultima victorie amicală

Publicat cu

în

La trei zile după amicalul cu Şoimii Lipova şi cu cinci zile înaintea debutului oficial în noul sezon al Ligii a II-a, echipa de fotbal CSM Reşiţa a mai disputat un joc de verificare.

Pe arena reşiţeană Gloria, rosso-nerii au evoluat în compania conjudeţenei Progresul Ezeriş, formaţie proaspăt promovată în eşalonul III al fotbalului românesc. Antrenorii celor două formaţii au stabilit ca întâlnirea să se desfăşoare pe parcursul a trei reprize, fiecare de 30 de minute. Au câștigat reșițenii cu 3-1, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră. Pentru rosso-neri, au înscris Buş, Bagherea şi Ene, golul de onoare al Ezerişului fiind reuşit de Negoescu. Acesta a fost cel de-al doilea amical disputat de cele două formaţii în perioada precompetiţională. Întâlnirea anterioară se încheiase cu scorul de 4-0 în favoarea rosso-nerilor.

Meciul cu Progresul Ezeriş a fost ultima verificare a CSM-ului înaintea startului oficial în noul sezon. Duminică, 6 septembrie, de la ora 13.00, elevii lui Alex Pelici vor primi acasă replica Petrolului din Ploieşti.

Foto: Miruna Mihancea

Facebook Comments

Cele mai citite