CSM Reşiţa mai joacă un amical! Sâmbătă, pe stadionul din Valea Domanului!

Noul sezon al Ligii a II-a de fotbal începe în acest weekend, dar sorţii au decis ca echipa CSM Reşiţa să nu joace în prima etapă. Întrucât pauza formaţiei reşiţene s-a prelungit astfel cu încă o săptămână, oficialii din Valea Domanului s-au reorientat şi au găsit adversară pentru un meci amical care să-i ţină în priză pe rosso-neri: mâine, de la ora 11.00, CSM Reşiţa va primi acasă replica echipei Şoimii Lipova.

„Jucătorii sunt pregătiţi, întreg staff-ul e pregătit, ne-am fi dorit să jucăm în prima etapă, dar nu avem ce face, sorţii au decis altfel. Vom juca un amical cu Lipova, sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Valea Domanului. Apoi va trebui să pregătim foarte bine meciul cu Petrolul Ploieşti, care va avea loc pe 6 septembrie şi va fi şi transmis la TV, de la ora 13.00, dacă nu mă înşel. În momentul de faţă, toţi jucătorii noştri sunt apţi; a revenit şi Bruno Vasiu, care a lipsit o perioadă mai lungă, iar Bagherea a revenit şi el la antrenamente. Uşor-uşor, starea de relaxare trebuie să dispară şi să fim concentraţi pe jocul cu Petrolul. Vă daţi seama că la meciul cu Petrolul aveam lejer 5000 de oameni în tribune, dacă era acceptat publicul. Din păcate, nu se poate, dar apreciem iniţiativa suporterilor, care au solicitat aceste carduri de fidelitate, prin vânzarea cărora este sprijinită echipa. Ele vor permite accesul în tribună în acest sezon, dacă se va permite accesul publicului, şi oricum, sunt o amintire frumoasă. Le mulţumim tuturor celor care le-au achiziţionat, şi pot spune că s-au vândut foarte bine”, a declarat astăzi Cristian Bobar, şeful grupării din Valea Domanului.

Revenind la jocul de mâine, acesta va fi cel de-al doilea amical disputat de rosso-neri în compania Şoimilor din Lipova. Prima întâlnire, disputată în iulie pe arena Gloria, s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite