CSM Reșița, primul meci oficial cu Dan Alexa pe banca tehnică. UPDATE: Victorie, în prelungiri

 

În săptămâna în care începe noul sezon al Ligii a 3-a, două dintre formațiile cărășene angrenate în competiție se întâlnesc în faza a treia a Cupei României. CSM Reșița și Progresul Ezeriș se vor duela astăzi, 25 august, de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal din Caransebeș.

 

Va fi primul meci oficial al celor de la CSM Reșița cu Dan Alexa pe banca tehnică. Rosso-nerii vin după remiza din amicalul cu Voința Lupac, scor 2-2, echipă nou-promovată în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.

 

Până la întâlnirea oficială din Cupa României, CSM Reșița și Progresul Ezeriș au disputat în această vară o partidă de verificare, pe Stadionul Gloria, victoria revenind elevilor lui Dan Alexa, cu scorul de 4-1.

 

Meciul Progresul Ezeriș – CSM Reșița, din faza a treia a Cupei României, are loc miercuri, 25 august, de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal din Caransebeș. Va arbitra Alina Peșu (Craiova), asistată la cele două linii de concitadina sa Daniela Constantinescu și de Ioan Daniel Humița, din Armeniș. Observator: Ion Enea (Bălești, Gorj).

 

Dacă rosso-nerii se află la primul meci în actualul sezon al Cupei României, în schimb Progresul Ezeriș a disputat și primele două tururi ale fazei naționale: 2-1 cu Nera Bozovici (câștigătoarea fazei județene Caraș-Severin a Cupei României) și 2-1 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

 

La finalul săptămânii, sâmbătă, 28 august, de la ora 18.00, CSM Reșița, Progresul Ezeriș și Voința Lupac vor debuta în noul sezon al Ligii a 3-a. În prima etapă, CSM Reșița va evolua pe terenul celor de la Armata Aurul Brad, iar Progresul Ezeriș va întâlni tot în deplasare pe Gilortul Târgu Cărbunești. În schimb, nou-promovata Voința Lupac va juca pe teren propriu cu CSM Deva.

 

Sursă foto: Miruna Maria Mihancea

 

UPDATE, ora 20.35

 

Meciul jucat în această după-amiază la Caransebeș a fost câștigat de rosso-neri, în prelungiri. În timpul regulamentar, echipa reșițeană a condus în două rânduri, prin golurile reușite de Sergiu Rimovecz (8) și Valentin Munteanu (43), dar de fiecare dată a fost egalată. Nu s-a ajuns însă la loteria loviturilor de la 11 metri, Ionuț Cioinac (111) reușind să aducă victoria echipei reșițene. Pentru Progresul Ezeriș au marcat Ionuţ Derbac (32) și Takenori Kawagoe (49). Faza următoare a Cupei României este programată în 8 septembrie.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite