CSM Reșița, victorie la debutul în Liga a 3-a

 

CSM Reșița a legat două victorii în meciurile oficiale din această săptămână. După ce a eliminat-o pe Progresul Ezeriș din Cupa României, formația reșițeană a debutat cu dreptul în noul sezon al Ligii a 3-a.

 

În prima etapă a sezonului 2021-2022 din Liga a 3-a, Seria a 7-a, rosso-nerii au învins în deplasare pe Aurul Brad, cu scorul de 2-0. Victoria s-a conturat în repriza secundă, în care Mediop a reușit o „dublă”, în minutele 81 și 90+3.

 

UPDATE

„Am avut o posesie de 80 la sută. Paradoxal, cei din Brad au avut o ocazie clară în minutul 44, când puteau să înscrie. Tot timpul, primele jocuri sunt foarte grele, suntem o echipă nouă ca și componență a lotului. Au venit foarte mulți jucători noi. Încercăm să ne omogenizăm prin rezultat. Aveam nevoie să începem cu dreptul. Per ansamblu, sunt mulțumit. Felicit echipa din Brad, le mulțumesc tuturor oamenilor. Am întâlnit oameni foarte de treabă aici în tribună, ceea ce prin alte părți se întâmplă foarte rar. Le doresc mult succes și să reușească să obțină multe rezultate bune”, a declarat antrenorul formației reșițene, Dan Alexa.

 

Celelalte rezultate:

Voinţa Lupac – CSM Deva 0-3
Gilortul Târgu Cărbuneşti – Progresul Ezeriş 0-0
Pandurii Lignitul Târgu Jiu – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 3-1
Viitorul Şimian – CSM Jiul Petroşani 2-2

Sursă foto: Miruna Maria Mihancea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite