CSM Reşiţa vrea un rezultat pozitiv contra Rapidului. Cristi Bobar: „Stăm de o săptămână pe drumuri, ar fi păcat să ne întoarcem fără puncte acasă”

Etapele 13 şi 14 ale ligii secunde au pus CSM Reşiţa în faţa unei misiuni foarte dificile: două deplasări lungi, de sute de km, într-un interval de numai cinci zile. Pentru că un du-te-vino Reşiţa-Constanţa-Reşiţa-Bucureşti ar fi ţinut echipa numai pe drumuri, oficialii CSM-ului au decis ca, după meciul cu Farul, lotul să se oprească în capitală, pentru a pregăti cât mai bine duelul cu Rapid.

„Am jucat la Farul, e păcat că am pierdut; din punctul meu de vedere şi un rezultat de egalitate era echitabil, dar ăsta este fotbalul. Jucăm joi la Rapid, tocmai din acest motiv am hotărât, împreună cu Alin Minteuan, să rămânem în Bucureşti, la Buftea, la centrul Naţionalei de tineret a României, exact unde se şi joacă meciul cu Rapid. Am făcut şi testele duminică, partea bună este că toţi jucătorii sunt negativi. Am făcut testele aici, în Bucureşti. Era foarte complicat să ne întoarcem de la Constanţa la Reşiţa, apoi să revenim marţi sau miercuri la Bucureşti, mai ales că aveam şi aceste testări. Acum este bine, băieţii au linişte, trebuie să fie concentraţi şi să abordăm cât se poate de serios meciul cu Rapid. Vă daţi seama, stăm o săptămână pe drumuri şi este păcat să ne întoarcem fără puncte acasă, indiferent cu ce echipă jucăm. În afara lui Caius Lungu, care are o accidentare mai serioasă şi va sta până la finalul turului, toţi jucătorii sunt la dispoziţia antrenorului. Nu sunt probleme din acest punct de vedere. Când pierzi un meci nu poţi să nu fii supărat. După înfrângerea cu Farul, chiar pot spune că nu i-am văzut niciodată pe băieţi atât de supăraţi în vestiar. Dar jocul nostru a fost unul bun, care ne dă speranţe, şi cred eu că Alin Minteuan a reuşit să ridice moralul băieţilor. Privim înainte, nu avem motive să nu fim pozitivi, trebuie să ne gândim că putem lua punct sau puncte, indiferent cu ce echipă din Liga a 2-a jucăm”, a declarat Cristian Bobar, preşedintele executiv al clubului CSM Reşiţa.

Înaintea etapei a 14-a, gazdele din capitală au 22 de puncte, în timp ce reşiţenii totalizează 14. Ambele echipe au 12 partide jucate în acest sezon. Meciul Rapid Bucureşti – CSM Reşiţa se va disputa joi, de la ora 18.30, pe stadionul CNAF din Buftea.

Foto: Miruna Mihancea

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite