Cum să alegeți o oglindă de baie potrivită pentru fiecare casă

 

Chiar dacă cu toții le folosim pentru a ne verifica părul, machiajul sau pentru o privire rapidă, este ușor pentru oameni să treacă cu vederea amplasarea și tipul de oglindă de baie pe care o alegeți atunci când amenajați un spațiu. Este unul dintre acele elemente care nu se află chiar în capul listei, dar știm că este un accesoriu de decor important pe care trebuie să îl avem în vedere.

 

Oglinzile din baie fac mai mult decât să ne spună cât de bine arătăm. De asemenea, ele pot adăuga o notă de personalitate băilor noastre. Adevărul este că, fără o oglindă în baia noastră, spațiul se poate simți pierdut sau gol.

 

În trecut, cele mai multe băi erau dotate doar cu o oglindă mare fixată deasupra zonei de toaletă cu ajutorul unor cleme. În timp, în jurul oglinzii au fost adăugate ornamente pentru un aspect mai încorporat. Astăzi, proprietarii de case schimbă oglinda mare de perete și adaugă un aspect mai personalizat.

 

Cu toate opțiunile diferite de dimensiuni, stiluri și forme disponibile, poate deveni copleșitor să restrângem și să găsim oglinda perfectă pentru baie. În articolul de astăzi, vă împărtășesc sfaturi despre cum să alegeți o oglindă de baie și ce trebuie să luați în considerare înainte de a obține una.

 

Cum să găsiți dimensiunea potrivită pentru spațiul din baie

 

Dintre toate deciziile pe care trebuie să le luați atunci când alegeți oglinda potrivită pentru baia dvs., găsirea unei oglinzi care să aibă dimensiunea potrivită este probabil cea mai importantă.

 

Dimensiunea oglinzii depinde în mare măsură de vanitatea dvs. Trebuie să creați un aspect echilibrat între oglindă și vanitate. Dimensiunea oglinzii ar trebui să fie în raport cu dimensiunea dulapului. Pentru dulapurile cu o singură chiuvetă, oglinda trebuie să fie puțin mai mică decât dulapul. Pentru un dulap dublu, nu puteți da greș cu două oglinzi (plasate deasupra fiecărei chiuvete) sau o singură oglindă mare care să acopere majoritatea spațiului de deasupra dulapului. Există atât de multe opțiuni pentru dvs., în plus, nu uitați că puteți adăuga și un corp de iluminat pentru vanitate!

 

Cum să faceți ca oglinda să completeze decorul existent

 

Atunci când cumpărați o oglindă de baie, este important să știți ce stil vă doriți pentru baia dvs. Tradițional, modern, rustic sau minimalist – ce vreți să evocați în spațiul dvs.? Poate că amestecați stiluri și doriți să creați mai mult interes sau să faceți o declarație mai puternică.

 

Credeți sau nu, oglinda poate fi un punct focal în baie și poate completa vibrația întregului spațiu.

 

Alți factori de luat în considerare

 

Pentru spațiu suplimentar într-o baie mică, alegeți un dulap de medicamente cu oglindă de baie și mult spațiu de depozitare. Sau dacă aveți o baie mare, atunci nu ezitați să adăugați mai multe oglinzi pentru a completa spațiul.

 

Există multe forme de oglinzi de baie disponibile. Cea mai comună este forma rotundă și pătrată.

 

Dacă adăugați iluminat pe părțile laterale ale oglinzii din baie, cum ar fi aplice, asigurați-vă că țineți cont de spațiul necesar. Vreți să vă asigurați că oglinda și sconceul se încadrează în lățimea chiuvetei de baie. În plus, există o mulțime de oglinzi de vanitate acum care vin cu lumini de oglindă încorporate, ceea ce ar economisi cu siguranță spațiu pe perete.

 

Dacă alegeți o oglindă cu ramă, trebuie să vă decideți asupra finisajului pe care doriți să îl aibă rama. Unele opțiuni pentru oglinzile cu ramă includ crom, alamă, lemn sau nichel. Nu uitați, este în regulă să amestecați și să asortați metalele în spațiul dvs. atâta timp cât totul completează designul camerei.

 

Dacă vă doriți o baie mai modernă, atunci oglinzile fără ramă sunt o alegere perfectă.

Dacă doriți să vă actualizați baia, încercați mai întâi să vă actualizați oglinda. Este o modalitate rapidă, ușoară și accesibilă de a vă reîmprospăta baia fără a vă rupe banca.

 

Doriți să atârnați oglinda astfel încât să fie la nivelul ochilor pentru majoritatea utilizatorilor. Agățați oglinda astfel încât oglinda să fie cu câțiva centimetri mai mare decât nivelul ochilor pentru cea mai înaltă persoană care o folosește.

 

Oglinzile rotunde sunt o completare excelentă pentru chiuvetele cu piedestal, deoarece forma oglinzii imită curba chiuvetei.

 

După cum puteți vedea, puteți îmbunătăți cu ușurință stilul și decorul băii dvs. folosind unele dintre aceste sfaturi pentru a alege o oglindă de baie.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available