„Dăruiește Lumină” pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara” din Reșița!

 

Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara” din Reșița se numără printre cele patru instituții sociale din România incluse de E.ON Energie România în campania „Dăruiește Lumină”, prin care, de zece ani, compania donează energie unor instituții sau familii nevoiașe.

 

Un gest mic pentru tine, o bucurie mare pentru cei aflați în nevoie! Acesta este îndemnul pe care E.ON Energie România îl adresează românilor de pe platformele social media, dornici de fapte bune, care pot să se implice și să direcționeze energie în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”. Campania se va desfășura până pe 7 mai și își propune să susțină patru instituții sociale care educă sau îngrijesc tineri orfani sau cu nevoi speciale, printre care se numără și Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara” din Reșița, alături de „SOS Satele Copiilor” Cisnădie, Școala Gimnazială Specială „Maria Montessori” din Bacău și Școala Profesională Specială SAMUS din Cluj-Napoca.

 

Poveștile celor patru instituții au fost publicate vineri, 26 aprilie, pe paginile „Dăruiește Lumină” de FacebookInstagram și TikTok. Povestea Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara” din Reșița poate fi accesată aici: https://www.facebook.com/share/v/1zECfPU8YVHRxHG9/; https://www.instagram.com/reel/C6OAqNttta5/?igsh=MTRhNmp1aThmenE1dw%3D%3D și aici: https://www.tiktok.com/@daruiestelumina/video/7362216457918287137. Fiecare comentariu de încurajare, apreciere sau redistribuire a poveștii echivalează cu 100 kWh, energie care va fi donată instituției, fără ca pe utilizator să îl coste ceva.

 

„Dedicare și dăruire, asta am găsit la Centrul Școlar de Educație Incluzivă «Primăvara» din Reșița. Peste 135 de copii învață zilnic să își depășească condiția.  Aici, «școala urmează elevul» și asta se vede prin grija și dragostea necondiționată pe care personalul o oferă.  Cu fiecare simplu click, share sau comment, poți da și tu mai departe câte 100 kWh de energie”, transmit organizatorii. În funcţie de opţiunile exprimate, cantitățile de energie vor fi distribuite către beneficiar, urmând să fie scăzute din facturile de energie electrică sau gaze naturale ale instituției. Un utilizator poate oferi „lumină” unuia sau mai multor beneficiari ai campaniei.

 

„Campania nu înseamnă doar o donație din partea companiei. Este, de fapt, o invitație la solidaritate, la empatie și la implicare activă în construirea unei comunități mai dispusă să îi ajute pe cei care au nevoie. Este o demonstrație a puterii binelui și a capacității noastre de a face diferență pozitivă în viața celor din jur. Și, de nouă ani de când există „Dăruiește Lumină”, zeci de mii de români ni s-au alăturat în comunitatea faptelor bune, dăruind energie și bucurie semenilor noștri”, a declarat directorul general al E.ON Energie România, Claudia Griech.

 

Începând cu anul 2015 și până în prezent, E.ON a oferit, prin intermediul campaniei „Dăruieşte Lumină”, peste 3.250.000 kWh energie pentru 75 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe din întreaga țară.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available