De ce să folosiți oglinzile ca decorațiuni de interior

 

O oglindă este unul dintre accesoriile mai puțin costisitoare pe care le puteți cumpăra pentru casa, biroul sau magazinul dvs. comercial. Decoratorii de interior susțin că o oglindă completează și îmbunătățește aspectul oricărei camere.

 

Aceste obiecte decorative sunt disponibile în dimensiuni standard în magazinele de decor pentru casă sau puteți comanda oglinzi mari, de dimensiuni personalizate, la un magazin specializat. Există oglinzi obișnuite, supradimensionate, cu sau fără ramă și pur decorative. Selecția extinsă pe care o aveți la dispoziție vă garantează ca nu există niciun motiv pentru a părăsi un magazin de decor cu mâinile goale.

 

Sigur ați avut câteva oglinzi în casa dvs. părintească. Probabil că cele mai mari oglinzi erau rezervate pentru baie și poate pentru sufragerie. Acestea fiind spuse, acum știm că oglinzile pot face mult mai mult pentru modul în care proiectăm interiorul caselor noastre.

 

Oglinzile de sticlă de înaltă calitate pot avea un impact major asupra designului, simțului estetic și prezenței generale a casei dumneavoastră. Cum reușesc să facă asta? Și totuși: este o oglindă atât de importantă? Răspunsul la această întrebare este: da! Iată principalele beneficii de a avea una sau mai multe oglinzi într-o cameră.

 

Creează iluzia spațiului.

O oglindă bine plasată poate ajuta la crearea iluziei unui spațiu mai mare. Aceasta reflectă împrejurimile, făcându-vă să credeți că o cameră este mai mare decât în realitate. O cameră mică și îngustă poate beneficia de agățarea unei oglinzi sau chiar puteți sprijini o oglindă mai mare pe un perete, pentru a o face să pară mai spațioasă. Plasați o oglindă pe hol sau într-o baie pentru a le face să pară expansive.

 

Oglinzile adaugă profunzime. Când montați o oglindă pe perete, creați instantaneu adâncime în interiorul unei camere. Cu cât este mai mare oglinda pe care o folosiți, cu atât camera dvs. va fi mai mare. Reflexia pe care o oferă oglinda va crea o senzație de spațiu în interiorul camerei. Dacă aveți o casă mică sau chiar o cameră mică, instalarea unei oglinzi mai mari poate fi incredibil de benefică.

 

Generează mai multă lumină.

O oglindă reflectă lumina provenită de la sursele naturale (lumina soarelui) și cele produse de om (lămpi, candelabre, lumânări etc.). Lumina naturală care intră într-o cameră este excelentă, deoarece nu va trebui să aprindeți sursele de lumină artificială. Acest lucru face camera mai aerisită și cu cât o cameră este mai luminoasă, cu atât arată mai spațioasă. De asemenea, puteți economisi costurile de energie electrică, deoarece oglinzile ajută la iluminarea unei camere în timpul zilei.

 

Ascunde imperfecțiunile dintr-o cameră.

Dacă un perete din casa dvs. are o parte inestetică, cum ar fi o gaură, zgârieturi pe vopsea sau vopsea decolorată, pur și simplu atârnați o oglindă frumoasă în acel loc și veți ascunde imediat acea imperfecțiune. Dacă aveți o zonă mai mare de perete de acoperit, plasați o oglindă supradimensionată și ați rezolvat problema.

 

Impact.

O oglindă mare poate fi o piesă de accent într-o cameră simplă. Plasați o oglindă decorativă într-o cameră care are nevoie de atenție. Puteți folosi o oglindă cu sculpturi ornamentate, o oglindă de lungime completă, de la tavan în podea sau o oglindă supradimensionată pentru un impact vizibil. Aceasta va lumina imediat camera și va crea un punct focal. Folosiți o oglindă pentru a actualiza designul unei camere, pentru un stil coeziv sau pentru a aduce interes într-o anumită zonă.

 

Adăugați un aspect profesional.

Gândiți-vă unde ați văzut oglinzi mari cel mai recent. Probabil că le-ați văzut în interiorul clădirilor corporate, al saloanelor și chiar al centrelor de fitness. Toate aceste locuri instalează oglinzi dintr-un motiv comun: pentru a crea un aspect profesional. Oglinzile care sunt încadrate și montate profesional pot adăuga un plus de eleganță chiar și celor mai obișnuite camere.

 

Uz practic.

Dintre toate beneficiile unei oglinzi, cel mai important este utilizarea funcțională. Folosiți o oglindă pentru a vă verifica ținuta înainte de a ieși din casă, pentru ritualurile de îngrijire sau chiar pentru un selfie. Nu uitați să vă asigurați că vă curățați periodic oglinda, pentru a vă bucura de toate beneficiile sale.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available