Doi bărbați din Oțelu Roșu, urmăriți internațional pentru jaf armat în Austria, au fost prinși de polițiștii cărășeni

 

Cei doi bărbați care au comis o tâlhărie pe teritoriul Austriei, folosind o armă, au fost prinși cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin și cei de la Poliția Orașului Oțelu Roșu i-au depistat pe cei doi bărbați, de 26, respectiv 37 de ani, în cursul zilei de astăzi, 18 ianuarie. „Pe numele celor doi erau emise de autoritățile austriece mandate europene de arestare pentru comiterea, pe teritoriul Austriei, a unei tâlhării cu folosirea unei arme. Activitatea de prindere a celor doi bărbați a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al inspectoratului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Cei doi au fost prezentați procurorului din cadrul Curții de Apel Timișoara, care a dispus reţinerea lor, pentru 24 de ore și, ulterior, au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Bărbații urmează să fie prezentați judecătorului Curții de Apel Timișoara pentru emiterea mandatului de arestare preventivă în vederea extrădării către autoritățile austriece.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available