Dragalinezii, LA ÎNĂLȚIME! Le-au fost alături Horia Colibășanu și Romeo Dunca [FOTO]

 

Horia Colibășanu, alpinistul care are în palmares nouă optmiari, a fost prezent la Casa de Cultură „George Motoia Craiu” din Oravița și le-a vorbit tinerilor dragalinezi despre înălțimi, ascensiune, performanță și ambiție. Evenimentul a fost moderat de Alex Condrache, coordonator proiecte culturale din cadrul Facultății de Vest Timișoara.

 

Miercuri, 16 noiembrie, în orașul premierelor, alpinistul Horia Colibășanu le-a vorbit tinerilor de la Liceul Teoretic „General Dragalina” din Oravita despre perseverență, determinare și puterea de a înfrunta orice obstacol, într-un workshop denumit sugestiv: Dialog la Înălțime. Întâlnirea s-a lăsat și cu o surpriză pentru campionul înălțimilor Horia Colibășanu. Pe scenă a urcat Romeo Dunca, camaradul său, care a venit alături de el și le-a împărtășit liceenilor experiențele și provocările pe care le-a avut atunci când au hotărât să se aventureze în Himalaya.

 

Evenimentul face parte din proiectul Wolf’s Run, organizat și coordonat de către Cosmin Ciorman, profesor de sport, și susținut de către Primăria Oravița, alături de partenerii: Fundația Comunitară Timișoara, Universitatea de Vest din Timișoara, ZF Group, Radio România Reșița, Asociația Acasă în Banat, Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița, RO Bike Valley, Decathlon România și neraplant.ro”, au transmis pe Facebook tinerii orăvițeni.

 

 

Sursă foto: FB Oravița – Capitala Tineretului din România

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available