Drum județean reparat pe un tronson la care nu s-a intervenit serios de peste 30 de ani! Președintele Romeo Dunca: Acum intervențiile se fac ca la carte

 

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a anunțat astăzi finalizarea lucrărilor de reparație a kilometrului de drum județean care leagă satul Valeadeni de DN 58.

 

Încă o lucrare recepționată. Am finalizat intervenția de reparație a porțiunii de drum județean DJ 587 de la intrarea în satul Valeadeni până la intersecția cu drumul național, zonă unde nu s-a intervenit serios de peste 30 de ani.”, informează Romeo Dunca.

 

Investiția include lucrări de scarificare, cilindrare, pietruire și asfaltare pe o distanță de 1,1 km și are o valoare de 359.433 lei, fonduri de la bugetul Consiliului Județean.

 

Romeo Dunca dă asigurări, și cu această ocazie, că în mandatul său de președinte al Consiliului Județean „fiecare lucrare este tratată serios, iar intervențiile se fac ca la carte, astfel încât să nu mai fie nevoie de intervenții ulterioare și să ne putem concentra pe alte zone unde infrastructura județeană lasă de dorit”.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite