Drumurile județene și comunale din Caraș-Severin, prioritare pentru administrațiile locale și Consiliul Județean

 

Conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin a convenit ieri cu reprezentanții unităților administrativ-teritoriale din județ asupra obiectivelor care vor fi finanțate din banii alocați la ultima rectificare bugetară. 

 

Cele 5,7 milioane de lei care au revenit județului Caraș-Severin ca urmare a repartizării sumelor defalcate din TVA vor ajunge la Direcția de Drumuri Județene, pentru efectuarea de lucrări de reparații și pentru realizarea de studii de fezabilitate în vederea reabilitării mai multor tronsoane de drumuri.

 

„Președintele Romeo Dunca și vicepreședintele Marius Isac au avut astăzi (ieri, n.r.), 20 septembrie 2021, la sediul Palatului Administrativ, o întâlnire de lucru cu primarii comunelor din județ. Întâlnirea a avut drept scop solicitarea acordului primarilor cu privire la alocarea sumei de 5.700 mii lei Direcției de Drumuri Județene Caraș-Severin, bani ce provin din repartizarea sumelor defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale, alocate județului Caraș-Severin. Banii urmează a fi folosiți de către Direcția de Drumuri Județene pentru lucrări de reparații și pentru întocmirea de studii de fezabilitate pentru unele tronsoane de drum.”, informează reprezentanții Consiliului Județean.

 

 

În cadrul aceleiași întâlniri, menționează comunicatorii Consiliului Județean, primarii cărășeni au fost informați și cu privire la proiectele privind reabilitări de drumuri ce urmează a fi depuse spre aprobare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite