„Echipa noastră este incompletă”

 

Alexandru Sporea, tânărul primar al comunei Forotic, este în căutarea unei persoane „capabile pentru scrierea și implementarea proiectelor pe fonduri nerambursabile”, care își dorește să se angajeze pe postul de consilier al primarului.

 

„Echipa noastră este incompletă, drept pentru care ne aflăm în căutarea unei persoane competente pentru ocuparea postului de CONSILIER AL PRIMARULUI! Propunem o colaborare pe o perioadă determinată care promite: un ambient plăcut; un mediu propice dezvoltării profesionale; venit salarial considerabil; diverse facilități; oportunități educaționale; acces la sistem de învățare.”, anunță primarul comunei Forotic. Cum vede acesta angajatul ideal? Ar trebui să fie „sociabil, capabil să interacționeze cu persoanele care trec pragul primăriei Forotic, dornic să fie la curent informațiile de actualitate, determinat să ducă la bun sfârșit toate atribuțiile de serviciu”, să aibă „spirit ingenios și fire dinamică”, dar și să fie absolvent de studii medii sau chiar superioare, să cunoască limba engleză nivel intermediar sau avansat și să aibă permis de conducere categoria B. Evident, adaugă primarul, experiența în câmpul muncii reprezintă un avantaj.

 

Prin ocuparea postului de consilier al primarului, subliniază Alexandru Sporea, „se urmărește identificarea unei persoane capabile pentru scrierea și implementarea proiectelor pe fonduri nerambursabile”. Anunțul făcut astăzi vine la doar o zi după ce Primăriei Forotic i-a fost aprobată de Ministerul Dezvoltării finanțarea încă unui proiect prin PNRR: „EFICIENTIZARE ENERGETICĂ PRIN REABILITARE ȘI MODERNIZARE ȘCOALĂ, COMUNA FOROTIC, SAT COMORÂȘTE, JUD. CARAȘ-SEVERIN”, valoarea totală a investiției fiind estimată la 1.010.390 de lei.

 

Vor exista două etape preliminare angajării: prima etapă constă în trimiterea unui CV de tip Europass la adresa de e-mail: primariaforotic@yahoo.com până la 27 ianuarie 2023, iar cea de-a doua etapă – în susținerea unui interviu de angajare, la sediul Primăriei Forotic, în perioada 6-8 februarie. Cei interesați pot obține mai multe detalii telefonic, la numărul: 0763688150.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available