Echipamente medicale pentru Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Reșița

 

Două loturi de echipamente medicale au fost recepționate astăzi, 4 mai, în cadrul proiectului „Extinderea/dotarea infrastructurii UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița”.

 

Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgenţă Reșița trece printr-un amplu proiect de extindere, modernizare și dotare, în valoare totală de 11.482.291 lei, cu finanțare din fonduri europene și de la bugetul județean.

 

Proiectul include lucrările de extindere și modernizare aflate în curs de execuție, precum și achiziția de mobilier și aparatură medicală în vederea creșterii calității actului medical, respectarea circuitelor medicale, amenajarea spațiului pentru efectuarea corectă a triajului bolnavilor, precum și scăderea timpului de așteptare și reducerea la maximum a timpilor de intervenție specializată”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Caraș-Severin.

 

Astăzi au fost recepționate două noi loturi de echipamente performante, lista achizițiilor cuprinzând: o lampă bactericidă, o lampă examinare mobilă, șapte paturi brancard hidraulic radiotransparente, trei trolii medicație și un ecograf portabil multidisciplinar. Valoarea acestor echipamente este de de 399.301 lei.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite