Elevi și profesori din Chișinău, în vizită la Reșița

 

Peste 100 de elevi din Chișinău și Reșița participă, săptămâna aceasta, la o serie de activități comune în municipiul de pe Bârzava. Vizita elevilor de peste Prut are loc în conformitate cu Acordul de Cooperare dintre Municipiul Reșița și Sectorul Buiucani al Municipiului Chișinău. 

 

O delegație formată din 40 de elevi și profesori de la Liceul Teoretic „Spiru Haret”, Liceul de Creativitate și Inventică „Prometeu – Protalent” și Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Chișinău, Republica Moldova, se află în această perioadă la Reșița. Tinerii vor lua parte la o serie de activități în care vor fi implicați și peste o sută de elevi și studenți din Reșița. Ei vor avea parte de un program extrem de dinamic, ateliere variate și activități interesante organizate de profesorii și elevii de la Colegiul Național „Traian Lalescu”, Colegiul Național „Diaconovici-Tietz”, Liceul de Arte „Sabin Păuța”, Universitatea Babeş-Bolyai și de tinerii din Asociația ATOR Banatul de Munte.

 

„În această săptămână vă veți putea întâlni cu oaspeții noștri pe străzile orașului, în activități de căutare de comori sau în acțiuni de recreere în împrejurimi, dar vor fi implicați și în ateliere de cercetare, laboratoare sau spații de creativitate”, transmite Primăria Reșița. Activitățile se derulează conform unui acord de cooperare încheiat anul trecut între Municipiul Reșița și Sectorul Buiucani al Municipiului Chișinău din Republica Moldova, delegația de peste Prut fiind condusă de reprezentantul acestui sector, Rodica Galenco.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available