Excelența în educație, premiată de Primăria Reșița

 

Elevii din Reșița care au obținut premii la olimpiadele și concursurile naționale în anul școlar 2022 – 2023, împreună cu dascălii care i-au îndrumat, au fost recompensați de Primăria Reșița.

 

De Ziua Internațională a Educației, Primăria Reșița a premiat excelența. În cadrul proiectului „Reșița modernă – un nou ecosistem educațional”, municipalitatea a recompensat elevii și cadrele didactice care au obținut premii la olimpiadele și concursurile naționale în anul școlar 2022 – 2023. Au fost premiați 36 de elevi și 36 de cadre didactice.

 

„Vă mulțumim, dragi elevi și stimați profesori. Ne mândrim cu voi pentru ca sunteți adevărații ambasadori ai Reșiței și prin performanțele voastre ne faceți cunoscuți la nivel național și internațional”, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Tot de Ziua Educației, la Primăria Reșița a fost prezentă Tatiana Dubițkaia, viceprimarul municipiului Bălți din Republica Moldova, localitate cu care Reșița va încheia un acord de cooperare în vederea derulării de proiecte comune  în domeniul educației.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite