Fabrica de biciclişti, la Reşiţa, cu multiplul campion la ciclism Daniel Crista

 

Ciclistul Daniel Crista organizează, la acest sfârşit de săptămână, la Reşiţa, Fabrica de biciclişti, un concurs pe categorii de vârste, adresat copiilor.

 

Copiii cu vârste între cinci şi 14 ani sunt aşteptaţi sâmbătă, 21 octombrie, în Parcul Siderurgistului din Reşiţa, la Fabrica de bicicliști, eveniment iniţiat de Daniel Crista, ciclist legitimat la CSM Reşiţa ce are la activ numeroase medalii la competiţii naţionale şi internaţionale, şi organizat prin Clubul BikeAttack.

 

CITEȘTE ȘI: Daniel Crista aduce 5 titluri naționale la ciclism pentru clubul din orașul său natal

 

Concursul se va desfăşura pe categorii de vârste: 5-6 ani; 7-8 ani; 9-10 ani; 11-12 ani şi 13-14 ani. Pentru înscriere, este necesar ca un părinte sau un tutore legal să își exprime acordul. Înscrierile încep la ora 09.30 și se închid la 10.45, iar startul primei categorii este la ora 11.00. „Casca este obligatorie, iar taxa de participare: un zâmbet de la fiecare”, transmit organizatorii. Aceştia precizează că, în cazul în care va ploua la ora concursului sau puțin înainte de acesta, concursul se anulează și se va organiza la o dată ulterioară.

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available